Carmelo Anthony kindlustas ilma mänguta NBA skoorikuninga tiitli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmelo Anthony.
Carmelo Anthony. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA põhihooaja parim korvikütt on Carmelo Anthony New York Knicksist. See sai selgeks pärast seda, kui tema ainus ohustaja Kevin Durant teatas, et jätab põhihooaja viimase mängu vahele.

Duranti võimalused Anthonyt püüda olid samas niigi üsna teoreetilised, kuna selleks pidanuks ta Milwaukee Bucksi vastu viskama vähemalt 70 punkti. Kuna aga Duranti koduklubi Oklahoma City Thunder on ammu Läänekonverentsi esikoha kindlustanud, otsustas Durant enne play-off’e puhata. Kolmel viimasel aastal on NBA põhihooaja skoorikuninga tiitel just talle kuulunud.

Anthony, kes jätab Knicksi viimase mängu Atlanta Hawksi vastu samuti vahele, kogus hooaja jooksul mängus keskmiselt 28,2 punkti ning kroonitakse parimaks esmakordselt. Eriti silmapaistvalt tegutses 28-aastane Anthony hooaja teisel poolel, visates muuhulgas kaks nädalat tagasi Miami Heati vastu karjääri rekordnumbreid kordavad 50 punkti.

Anthonyle ja Durantile järgnevad tabelis Kobe Bryant Los Angeles Lakersist ning LeBron James Miami Heatist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles