Osturetkel kokku kukkunud 23-aastane Rootsi suusataja suri hiljem haiglas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

23-aastane Rootsi suusataja Jim Åhlén kukkus teisipäeval kodulinnas Sundsvallis osturetkel olles ühtäkki kokku ja suri hiljem haiglas.

Åhlén oli koos kallimaga ostlemas, järsku tundis ta end halvasti ja kaotas teadvuse. Noormees toimetati koheselt haiglasse, kuid arstidel ei õnnestunud tema elu päästa ja kohaliku aja järgi kell 23 õhtul tunnistati ta surnuks, vahendab Dagbladet.

Åhlén võistles viimati läinud nädalavahetusel. Kaks nädalat tagasi sai ta Rootsi meistrivõistlustel 50 km sõidus 13. koha, suusavahetusega sõidus oli ta tänavustel meistrivõistlustel 11.

«See on täiesti arusaamatu, me ei mõista, mis juhtus. Jim võistles kaks nädalat tagasi Rootsi meistrivõistlustel ja eelmisel nädalavahetusel Kirunas, polnud mingit märki, et tal on midagi viga,» sõnas Bodeni suusaklubi esindaja Lena Carlzon-Lundbäck NSD.se-le.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles