Liverpool määras Suarezile suure trahvi, kuid ei loobu ründajast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (paremal) on äsja löönud hambad Branislav Ivanovici käsivarde. Kas nüüd saavad meestest klubikaaslased?
Luis Suarez (paremal) on äsja löönud hambad Branislav Ivanovici käsivarde. Kas nüüd saavad meestest klubikaaslased? Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskonna ründaja Luis Suarez, kes hammustas eilses liigamängus Chelsea vastu käest Branislav Ivanovici, peab tasuma korraliku trahvisumma.

Liverpool teatas, et trahvib Uruguay ründajat, kuid ei avaldanud summa täpset suurust. Daily Maili hinnangul jääb see ilmselt kahe ja nelja nädalapalga suuruse summa vahele ehk vahemikku 200 000 kuni 400 000 naela. Suarez on juba avaldanud soovi, et see summa kantaks Hillsborough' katastroofis hukkunute omaste toetusühingu kontole.

Klubi reageeris juba eile kiirete avaldustega, mõistes Suarezi käitumise hukka. Suarez vabandas Ivanovici ees ka ise. Kiirelt hakkasid ringlema ka kuuldused, nagu kavatseks Liverpool uruguailase teenetest loobuda, kuid klubi tegevdirektor Ian Ayre kinnitas, et see pole plaanis.

«Juhtunu mõjutab tema tulevikku vaid nii palju, et me peame temaga distsipliini osas vaeva nägema. Aga Luis on klubi jaoks väga oluline mängija. Ta on meeskonnakaaslaste seas populaarne. Ta allkirjastas mullu suvel uue nelja-aastase lepingu ja loodame kõik, et ta on selle lõpuni siin. Ta on fantastiline mängija, tal on kõik oskused, mida võib ründajalt soovida,» lausus Ayre Daily Mailile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles