Karpak hoiab parima eestlasena MK-etapil 21. kohta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak olümpiaveel.
Deniss Karpak olümpiaveel. Foto: Liis Treimann

Prantsusmaal Hyeresis toimuval MK-etapil on finaalsõitude esimese päeva järel Deniss Karpak 21., Anna Pohlak 23. ja Karl-Martin Rammo 35. kohal.

Erinevalt eelnevatest võistluspäevadest valitses Hyeres'is täna mõnus purjetuul: 5-10 m/s puhunud kirdetuules peeti maha esimesed kaks finaalseeria sõitu.

Finn klassi kuldgrupis võitles Deniss Karpak (KST) täna välja kaks 15. finiširesultaati ning on hetkel kokkuvõttes 68 mehe hulgas asetunud 21. kohale. Sama klassi hõbefliidis seilav Lauri Väinsalu (ROPK) lõpetas päeva sõidud 3. ja 1. kohaga ning hoiab 42. positsiooni. Liidriks on hollandlane Pieter Jan Postma.

Laser Standard klassis on Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) 113 mehe konkurentsis 35. kohal, olles finišeerinud kuldlaevastiku esimestes finaalsõitudes 23. ja 5. tulemusega. Esikohta hoiab horvaat Tonci Stipanovic.

Naisteklassis Laser Radial on kuldgruppi kvalifitseerunud Anna Pohlak (TJK) 23. kohal, tema finaalseeria algas 20. ja 18. sõidutulemusega. Hõbefliidis purjetav Anne-Mari Luik (ROPK) lõpetas tänased sõidud 10. ja 16. kohal ning on 55 naise seas 38. positsioonil. Juhtimas on endiselt soomlanna Tuula Tenkaken.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles