Fernando Torres: Chelsea loodab liialt üksikutele mängijatele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres.
Fernando Torres. Foto: SCANPIX

Eelmises koduklubis Liverpoolis 142 mänguga 81 väravat löönud, kuid Chelseas raskustesse sattunud ja alles viimase poole aasta jooksul end leidnud ründaja Fernando Torres nentis intervjuus, et Chelsea nõrkuseks on liigne lootmine üksikutele tähtedele.

Torrese sõnul pole asjad kuigivõrd muutunud ka pärast seda, kui peatreeneriks asus Rafael Benitez, kelle käe all ta Liverpoolis säras. «Meil on raske, sest sõltume liialt üksikute mängijate panustest. Klubis on mehed nagu Eden Hazard, Juan Mata, Oscar ja Frank Lampard – nad on andekad mängijad, nii et me räägime vähem taktikast. Nii on raskem kui Rafa ajal Liverpoolis oli,» lausus Torres London Evening Standardile.

«Samas on sellel positiivseid külgi, sest tänu mängijate andekusele areneb kogu meeskond. Õpime igal päeval uusi asju, uusi süsteeme, uut mängustiili ja see võtab aega. Minu puhul on aega läinud ilmselt kauem kui pidanuks, aga näen nüüd, kuivõrd erinev meeskond on võrreldes ajaga, kui ma siia saabusin. Peame tegutsema targalt ja uute ideedega, uue stiiliga kohanduma. Olen varasemast palju avatum ja näen nüüd, mida pean tegema, et rohkem väravaid lüüa,» arutles Torres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles