Võimsa teise poolaja teinud Klavan ja Augsburg purustasid Stuttgardi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli meistrivõistlustel on Ragnar Klavani koduklubi Augsburgi jaoks on käsil hooaja kõige tähtsamad mängud. Täna suudeti võtta üliolulised kolm punkti Stuttgardi vastu.

Augsburg tegi enam kui 30 000 kodufänni ees suurepärase mängu. Väravateta avapoolaja järel löödi teisel kolmveerandtunnil vastaste võrku kolm vastuseta palli. Väravate autoriks märgiti Sascha Mölders, Marcel de Jong ja Dong-Won Ji. Klavan sai taas kirja täismängu, keskkaitses tegutses tema kõrval 28-aastane sakslane Jan-Ingwar Callsen-Bracker.

Augsburg asub 30 punktiga liigatabelis 16. kohal, mis viiks nad hooaja lõpu eel üleminekumängudele. Kindlaks püsimajäämiseks on vaja tõusta ühe koha võrra. Hetkel on 15. positsioonil Düsseldorfi Fortuna, kes on kogunud sama palju punkte. Eesti koondse kapteni koduklubi selja taga on omakorda kolme punkti kaugusel Hoffenheim, kes alistas täna 2:1 Nürnbergi.

Tulemused:

Augsburg - Stuttgart 3:0

Leverkusen - Bremen 1:0

Hoffenheim - Freibburg 2:1

Wolfsburg - Mönchengladbach 3:1

Liigatabelit vaata siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles