Lõbus video: mida suudavad 22 amatööri jalgpalliplatsil 11 profi vastu?

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11 Vålerenga mängijat (sinises vormis) üritavad hakkama saada 22 amatöörjalgpalluriga.
11 Vålerenga mängijat (sinises vormis) üritavad hakkama saada 22 amatöörjalgpalluriga. Foto: Ekraanitõmmis videost

Norra telesaade Golden Goal, mis käsitleb humoorikas võtmes spordisündmusi, korraldas järjekordse lõbusa eksperimendi - kas 22 amatöörjalgpallurit saavad väljakul vastu Norra kõrgliigas mängivale Vålerenga profimeeskonnale? Vaata videost, kumb meeskond võitis!

Vålerenga, kus on aastate jooksul mänginud nii Eesti koondise kapten Ragnar Klavan kui ka koondises üle 100 mängu pidanud ründaja Kristen Viikmäe, lõpetas mullu Norra kõrgliiga 8. kohaga, tänavu hoitakse tabelis kuue vooru järel 11. positsiooni.

Golden Goal on varemgi jalgpalliplatsil naljakaid eksperimente korraldanud - eelmisel aastal kinnitati tippmängijate jala külge koerte puhul kasutatav kaelarihm ning saatejuhid andsid mängu ajal neile selle kaudu elektrišokke. Samuti on Sarpsborgi ja Raio Piiroja endise koduklubi Fredrikstadi vahel korraldatud meeleolukas paf-palli mäng. Neid videosid on võimalik vaadata siit ja siit.

Allpool olev video 22 vs 11 mängust on varustatud ka ingliskeelsete subtiitritega, mida on võimalik sisse lülitada cc-nupust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles