Chelsea ja Tottenham tegid üliolulises kohtumises viigi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea (sinises) ja Tottenham leppisid viiki.
Londoni Chelsea (sinises) ja Tottenham leppisid viiki. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel on viimastes voorudes jagamisel veel üliolulised Meistrite liiga kohad ja nende positsioonide eest heitlevad Londoni Chelsea ja Tottenham tegid eile omavahel 2:2 viigi.

Koduväljakul mänginud Chelsea asus 11. minutil Oscari tabamusest juhtima, kuid 26. minutil Emmanuel Adebayor viigistas. 39. minutil viis Ramires taas Chelsea juhtima ja lõppskoori vormistas 80. minutil Gyulfi Sigurdsson.

Kaks vooru enne hooaja lõppu on Chelsea 69 silmaga tabelis kolmas ja Tottenham hoiab 66 punktiga viiendat positsiooni. Nende kahe vahele mahub Londoni Arsenal 67 silmaga. Tiitli on endale juba kindlustanud 85 punkti kogunud Manchester United ja teine on Manchester City 75ga.

Premier League kolm esimest meeskonda pääsevad teatavasti otse Meistrite liiga põhiturniirile ja neljas meeskond pääseb eelringi. Viiendale kohale jäänud tiim peab leppima aga Euroopa liigaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles