Järjekordne naljavideo: Rapla mängijad sõid pärast Tarvale allajäämist sitket pulliliha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallimeistrivõistlustel sai tänavu pronksmedalid kaela Rakvere Tarvas, alistades viimases mängus Rapla TYCO 75:57 ja võites seeria 2:1.
Eesti korvpallimeistrivõistlustel sai tänavu pronksmedalid kaela Rakvere Tarvas, alistades viimases mängus Rapla TYCO 75:57 ja võites seeria 2:1. Foto: SCANPIX

Eesti meistrivõistluste pronksiseeria võitis teatavasti Rakvere Tarvas, alistades TYCP Rapla. Seeria jooksul kostitasid vastased teineteist ka huumoriga.

Kõigepealt avaldas Rapla humoorika video, kus Martin Dorbek ja Martin Paasoja «pulli» grillivad, Tarvas andis enne kolmandat mängu omakorda vastulöögi, pannes linna sümboli sarvede otsa pooleks rebitud Rapla meeskonna sponsori nime.

Tarva peatreener Andres Sõber ütles pärast pronksmedali võitmist, et tema õhtuses menüüs on pull, mille Rapla poisid talle grillisid. Nüüd tegi Rapla Tarvale veel ühe videotervituse, mida näeb SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles