Zidane: Gareth Bale sobiks enam kui hästi Madridi Reali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallilegend Zinedine Zidane avaldas arvamust, et Inglismaa liiga hooaja parimaks mängijaks valitud Gareth Bale saaks väga hästi hakkama ka Madridi Realis.

Zidane’i meelest kuulub Bale ühte klassi Cristiano Ronaldo ja Lionel Messiga. «Olen vaadanud Tottenhami mänge just Bale’i pärast. Ta on Ronaldo ja Messi järel mulle kogu maailma jalgpalluritest kõige enam muljet avaldanud. Ta on suurepärane,» vahendab Eurosport Zidane’i sõnu. «Eriti avaldab mulle muljet tema järjepidevus. Ta pole hea vaid ühes-kahes mängus, vaid lööb pidevalt väravaid ja seejuures olulisi väravaid. Ta on väga kiire, osav ja teda on põnev vaadata. Loomulikult võivad kõik nii andekad mängijad Reali tulla. On ta Reali jaoks piisavalt hea? Muidugi on. Ta on enam kui piisavalt hea, et Madridi Realis mängida,» lausus Zidane.

Realis töötava prantslase sõna maksab palju, kuna pärast peatreener Jose Mourinho ametist lahkumist eeldatakse, et just Zidane hakkab klubis mängijate hankimise eest rohkem vastutama. Bale’i praegune koduklubi Tottenham ei pääsenud uueks hooajaks Meistrite liigasse ja seetõttu võib Walesi koondislane eesoleval suvel klubist lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles