Keel: Meresaar ja Täht tegid tähtsal hetkel oma tööd filigraanselt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel.
Avo Keel. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti võrkpalli rahvusmeeskond sai laupäeval MM-valikmängus 3:0 jagu Taanist, ent kergelt võit ei tulnud.

«Teine geim oli tegelikult juba kontrolli all, aga vahetustega läksin veidi alt, kui tahtsin Oliver Vennole puhkust anda. Oleksin pidanud topeltvahetuse hiljem tegema, et Venno oleks 6. ja Kert Toobal 3. tsooni jäänud,» sõnas Keel teise geimi raskete hetkede kohta, mil väljakule tulid Argo Meresaar ja Kusti Nõlvak. «Siis tegin tagasivahetused ja Edgar Järvekülg sekkus hästi, tuues kaitses tähtsa palli üles.»

«Eks Jaanus Nõmmsalu ja Venno olid juba väsinud ja kolmandas geimis tuli vahetusi teha,» rääkis peatreener. Kolmandas geimis sekkus Meresaar edukalt ja hästi lisandus mängu 19-aastane Robert Täht, kelle tegutsemine aitas kogu meeskonnal emotsiooni üles saada. «Täht ja Meresaar tegid tähtsal hetkel oma töö filigraanselt, pole ühtegi etteheidet,» lisas Keel. Just Täht oli see mees, kelle löök lõpetas kolmanda geimi 25:23 ja kogu mängu Eestile 3:0.

Teises selle grupi mängus alistas Valgevene Läti samuti 3:0. «Läti tegeles kahes esimeses geimis mängu äraandmisega, sellisel tasemel eksitakse niimoodi väga harva,» rääkis Keel Eesti pühapäevase vastase tegutsemisest. «Eks lätlastel on mõtted alateadlikult juba tähtsate EM-mängude juures.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles