Tanel Leok võttis motokrossi Eesti meistrivõistluste etapil Langes kindla võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lange etapp.
Lange etapp. Foto: Martin Mand.

Eile sõideti Tartumaal Haaslaava vallas Lange motokeskuses motokrossi Eesti meistrivõistluste etapp, mille võitis tänavu Eestis oma esimese stardi teinud Tanel Leok (Honda, Route77 MVR-D).

MX1 ja MX2 klassides olid eestlastele konkurentsi pakkumas Läti kiireimad sõitjad, kes juba kvalifikatsioonis näitasid, et nendega peab arvestama. Esimeses stardis läks rajale kokku rajale 34 sõitjat ja eestlastel õnnestus mööduda kvalifikatsioonis parimat aega näidanud Davis Livsist. MX2 klassi esimese sõidu võit läks Karlis Sabulisele, kes oli üldarvestuse seitsmes, tema järel sai üle lõpujoone Priit Rätsep (KTM, Estonian Express Racing).

Teises sõidus asus Livs taas juhtima, kuid sõidu võitis Tanel Leok, teine oli Juss Laansoo ja  Livs finišeeris kolmandana. MX2 klassis sai etapivõidu Karlis Sabulis, teine oli Erki Kahro ja kolmas Karel Kutsar.

MX1 klassi meistrivõistluste liider peale avaetappi on Lauri Lehtla (88 p), teine Juss Laansoo (84 p) ja kolmas Indrek Mägi (78 p). MX2 klassis on sarja liider Karel Kutsar, teine Priit Rätsep (69 p) ja kolmas Andre Park (69 p).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles