Üheksakordne naiste maailmameister teeb snuukriajalugu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reanna Evans peab oma elu esimese meesteturniiri avaringis vastamisi minema 2010. aasta maailmameistri Neil Robertsoniga (pildil)
Reanna Evans peab oma elu esimese meesteturniiri avaringis vastamisi minema 2010. aasta maailmameistri Neil Robertsoniga (pildil) Foto: SCANPIX

27-aastane Reanna Evans on üheksakordne maailmameister naiste snuukris, kuid nüüd teeb ta ajalugu meeste turniiril.

Evans jõudis Hiinas toimuva Wuxi Classicu turniiril põhitabelisse. Kvalifikatsioonis alistas ta 5:4 Thepchaiya Un-Noohi Taist. Wuxi Classicu avaringis läheb naisterahvas kokku aga 2010. aasta maailmameistri Neil Robertsoniga.

Viimase naiste maailmameistritiitli eest sai Evans 400 naela suuruse preemia, kuid meeste turniirile kvalifitseerumise eest kasseerib maailma parim snuukrinaine juba 3000 naela.

«See on mu karjääri parim tulemus. Loodan, et ka teised naised saavad sellest saavutusest innustust,» rääkis ta. «Ma ei ole kunagi Hiinas käinud, kuid ootan seda väga.»

Evansi vastane avaringis on aga maailma kõige teravamasse tippu kuuluv Robertson, kes kvalifikatsioonis võitis kindlalt 5:0 Mohamed Khairy’t. 31-aastane austraallane tegi selles mängus oma elu teise maksmimaalse breigi (147 punkti).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles