Houston Rockets asub jahtima Dwight Howardit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwight Howard.
Dwight Howard. Foto: SCANPIX

USA korvpalliliiga NBA meeskond Houston Rockets on väidetavalt ära müümas noort ääremängijat Thomas Robinsoni, et enda juurde meelitada vabaagendina saadaval olevat Dwight Howardit.

Robinson liitus Rocketsiga eelmisel hooajal, kui draftis ta viienda üldvalikuna saanud Scramento Kings mehe Houstonisse vahetas. Kuna nüüd soovib põhihooaja läänekonverentsi kaheksas meeskond enda ridadesse saada Los Angeles Lakersis pallinud Howardit, on Robinson ja tema 3,52 miljoni dollari suurune leping Yahoo Sportsi andmetel pandud müüki. Kui Rocketsil õnnestub Robinson ära müüa, annab see neile võimaluse pakkuda Howardile vähemalt 20,5 miljoni dollari suurust lepingut.

Väidetavalt on ka Howard ise näidanud üles huvi Rocketsiga liitumise vastu, kuigi samas pole välistatud, et 2.11 meetri pikkune Howard jääb Lakersisse või ühineb hoopis Dallas Mavericksiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles