Prins Voskoboinikovi kübratrikist: tundub, et teda on vaja vahepeal puuris hoida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju fännid võiduväravat tähistamas.
Nõmme Kalju fännid võiduväravat tähistamas. Foto: Andres Haabu

Nõmme Kalju teenis Eesti jalgpallimeistrivõistlustel väärtusliku võidu, kui koduväljakul alistati 4:3 FC Flora. Võitjate poolel sai kübaratriki kirja Vladimir Voskoboinikov.

Voskoboinov alustas tänast kohtumist pingilt ja platsile pääses ta alles pärast avavärava löönud Tarmo Neemelo vigastust. «Tundub, et teda on vaja vahepeal puuris hoida, et ta saaks siis metslase välja lasta,» muigas Kalju peatreener Igor Prins mängujärgselt.

«Eks see oli ikka väike tõestamisvõimalus. Selline oli peatreeneri otsus, et ma jäin alguses pingile. Arvan, et kokkuvõttes oli see publikule hea mäng,» sõnas õhtu kangelaseks kerkinud Voskoboinikov.

Jalga vigastanud Neemelo läheb arvatavasti homme uuringutele, kuid ta loodab peagi taas väljakul olla. «Koondisepausi tõttu pole nüüd kaks nädalat mänge ja loodetavasti saame seejärel juba koos Voskoboinikoviga paugutada,» märkis Neemelo lootusrikkalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles