Pele: Neymaril on eeldused saada Messist paremaks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallilegend Pele arvab, et tema kaasmaalane Neymar võib saada FC Barcelonas paremaks mängijaks kui argentiinlane Lionel Messi, vahendab Goal.com.

«Ma ise ei mõtle sellele kunagi, aga kui inimesed küsivad seda minult, vastan, et Neymaril on alguses raske vastu saada Messi kogemustele,» vastas Pele küsimusele, kas Neymar tõuseb Messi asemel FC Barcelonas uueks staariks. «Ma tahan inimestele öelda, et mõlemad mehed on väga head. Ma armastan Messit! Aga kui ma peaks võrdlema, siis usun, et Neymaril on eeldused saada paremaks...aga võib-olla ka mitte.»

Pele meelest tuleb Barcelonasse siirdumine noorele brasiillasele igal juhul kasuks.

«Neymar oli ülekaalukalt Brasiilia liiga parim mängija ja minu meelest on hea, et ta saab nüüd uusi kogemusi. Euroopa jalgpall on Lõuna-Ameerika omast erinev – Euroopas on mäng jõulisem, Lõuna-Ameerikas tehnilisem,» hindas kolmekordne maailmameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles