Video: Ojamaa avaldas, et temas voolab õige pisut Poola verd

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa uue koduklubi Varssavi Legia särgis.
Henrik Ojamaa uue koduklubi Varssavi Legia särgis. Foto: Golden Star Management / Facebook.com

Eile õhtul Poola valitseva meistri Varssavi Legiaga kolmeaastase lepingu allkirjastanud Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa andis seejärel klubi pressiteenistusele ka lühikese videointervjuu.

«Mul on hea meel Legiaga lepingu sõlmimise üle, eriti arvestades seda, kui hea hooaeg neil on olnud,» lausus Ojamaa. «Klubi ei pea ennast eriti reklaamima, kui neil on sellised saavutused. Olen saanud natuke klubiga tutvuda ja näinud nende suurt ajalugu, samuti seda, et neil on suured ambitsioonid ja nad arenevad. Olen Legiaga liitumise suhtes väga põnevil,» rääkis Ojamaa.

Ojamaa avaldas veel, et tal on Poolaga ka väike isiklik side olemas. «Olen isa poolt veidi poolakas, umbes 1/16 jagu. Aga poola keelt ma ei oska!»

Lisaks avaldas eestlasele muljet Legia enam kui 30 000 pealtvaatajat mahutav koduareen. «Ma pole kunagi varem nii ilusal staadionil mänginud. Olen kuulnud jutte ja näinud videoid siinsetest fännidest ning ootan väga võimalust nende ees mängida. Ootan põnevusega ettevalmistusperioodi algust, et saaksin teiste mängijatega tutvuda,» sõnas Ojamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles