Endised Reali staarid näeksid meeskonna uue peatreenerina Zidane'i

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SCANPIX

Hetkel uue peatreeneri otsingutel oleva Madridi Reali jalgpalliklubi kunagised staarmängijad avaldasid arvamust, et Hispaania gigandi uueks lootsiks võiks sobida kunagine staarpallur Zinedine Zidane.

Madridi Reali klubi andis hundipassi kolm aastat klubi juhendanud Jose Mourinhole, kelle järgmiseks tööandjaks on Inglise tippklubi Londoni Chelsea. Hispaania meeskonna etteotsa pole hetkel veel juhendajat leitud ning nüüd avaldasid selle ametipositsiooni kohta arvamust meeskonna kunagised superstaarid Luis Figo ja Roberto Carlos.

«Ma usun, et Zidane on Reali hierarhias valmis igaks positsiooniks. Ta on intelligentne ja andekas, võiks täita iga ametikoha,» rääkis Carlos Eurospordile.

«Zizou (Zidane'i hüüdnimi- toim.) võib teha, mida ta tahab. Iseasi, kas ta tahab,» lisas Figo.

Hetkel 40-aastane Zidane mängis Realis aastatel 2001-2006 ning viis klubi otsustava väravaga 2001.-2002. hooajal Meistrite liiga finaalis võiduni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles