LeBron James: olen järgmises mängus parem

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James ja Dwyane Wade.
LeBron James ja Dwyane Wade. Foto: SCANPIX

Miami Heat on NBA finaalseerias mängudega 1:2 kaotusseisus, kui viimati jäädi San Antonio Spursile alla 77:113. Miami liider LeBron James tunnistas, et asjad peavad paranema.

«Pean lihtsalt paremini mängima. Niimoodi mängides ei saagi oodata, et võidaksime,» sõnas meeskonna liider pärast kohtumist. «Ma pean paremini viskama ja võtma väljakul paremaid otsuseid vastu. Kedagi teist ma süüdistama ei hakka, võtan süü enda kanda.»

Senise kolme mänguga on James keskmiselt visanud 16,3 punkti, viimases kohtumises ei käinud ta ka kordagi vabaviskejoonel. «Ma ei visanud ühtegi vabaviset, see võtab mu eilse mängu hästi kokku,» ütles ta. San Antonio on suutnud Jamesi edukalt takistada korvi alla murdmast. «Vastased teavad, kuidas mind takistada. Mulle tuleb pidevalt korvi alla kaks mängijat vastu ja olen sunnitud viskama, kahjuks pole ma seni väga hästi tabanud. Aga me valmistume uueks kohtumiseks ja oleme paremad. Ka mina olen parem.»

«James on ise ennast pidurdanud, ma ei tea, miks ta ei suuda oma mängu leida, ent loodan, et see nii ka jääb. Ta on hea läbimineja ja harjunud ka palju vabaviskejoonel käima. Nüüd pole ta seda teha saanud ja tema mängurütm on kadunud,» kommenteeris Jamesi mängu San Antonio eest särav Danny Green.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles