Kaia Kanepi: mida kauem väljakul olin, seda kindlamalt ennast tundsin

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiri teises ringis maailma 7. reketi 3:6, 7:6 (6), 6:3 Angelique Kerberi alistanud Kaia Kanepi sõnul leidis ta mängu jooksul hea rütmi, millega vastase vastu tegutseda.

«Mängu alguses sain hästi minema, ma ei teinud ühtegi viga, vastane aga eksis alguses ise palju. Siis seisud natuke muutusid, ta hakkas mulle järjest palle maha lööma,» kommenteeris Kanepi oma kodulehekülje vahendusel. «Ma ei saanud vahepeal hästi servitõrjetega hakkama. Vasakukäelise vindiga servi on muru peal keeruline vastu võtta. Siis astusin natuke kaugemalt tõrjuma ja nii tuli mul tõrje paremini välja.»

Kanepi jäi teises setis kiires lõppmängus raskesse seisu, kuid tuli sellest auga välja. «Teise seti kiires lõppmängus proovisin küll agressiivselt mängida, aga eksisin alguses päris mitu korda ja jäin 1:5 taha. Siis mõtlesin, et mis seal ikka, tuleb edasi mängida. Otsustavas setis proovisin jätkata seda, mida ma teen, taktikaliselt midagi ei muunud – mängisin agressiivselt, surusin ise. Mida kauem ma väljakul olin, seda kindlamalt ennast tundsin. Tagajoonel tundsin ennast päris hästi, leidsin hea rütmi, kuidas selles mängus murul tegutseda,» lausus Kanepi.

Eestlanna kolmanda ringi kohtumine ameeriklanna Alison Riske vastu toimub tõenäoliselt laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles