Rannajalgpallurid kaotasid MM-hõbedale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise ründaja Indrek Siska löögil.
Koondise ründaja Indrek Siska löögil. Foto: Liis Treimann

Eesti rannajalgpallikoondis kaotas täna teises MM-valikturniiri kohtumises mullusele MM-hõbedameeskonnale Itaaliale 3:9.

«Mänguliselt polnud tegelikult hullu. Meil olid võrdsed võimalused, kuid Itaalia kasutas oma võimalused ära. Lahtine ja vaatemänguline kohtumine oli,» selgitas koondise mängiv peatreener Kert Haavistu. «Meeskond mängib jätkuvalt positiivse emotsiooniga. Poisid tunnevad ise, et suudavad mängida nimekate vastastega võrdselt. Itaalia kasuks otsustas lõpuks individuaalne meisterlikkus.»

Homme peavad eestlased D-alagrupis viimase kohtumise Bulgaaria vastu.

«Kindlasti üritame homme maksimumi võtta. Eks natuke sõltub ka õnnest siin. Meile sattus alagrupis vastu ju kaks Euroopa tippvõistkonda,» mõtiskles Haavistu. «Kaotus on muidugi kaotus ja nüüd on meil edasipääsu võimalused vaid teoreetilised. See oleneb ka teistest alagruppidest.»

Kõikide alagruppide peale kokku pääsevad järgmisse ringi veel kaks meeskonda, kes said alagrupis kolmanda koha.

Eile kaotasid eestlased võrdse kohtumise penaltitega 2006. aasta Euroopa meistrile Ukrainale. «Eilne võit oli käega katsutav. Täna lubas mängupilt palju,» sõnas Haavistu. «Oleme töötanud õiges suunas. Loodame homme võita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles