Prantsusmaa ajaleht: Ronaldo ja tema agent kohtusid Monaco omanikuga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo eelmisel nädalal Monacos. Väidetavalt kohtus ta sama reisi ajal ka Monaco omanikuga
Cristiano Ronaldo eelmisel nädalal Monacos. Väidetavalt kohtus ta sama reisi ajal ka Monaco omanikuga Foto: SCANPIX

Sellel suvel on soojas väga palju põnevaid üleminekuid jalgpallimaailmas ning uusi spekulatsioone lisandub igapäevaselt. Paistab, et veel ei lõppe ka Madridi Reali staari Cristiano Ronaldo saaga.

Prantsusmaa väljaanne Le10Sports tuli välja artikliga, kus kirjutatakse Ronaldo kohtumisest pururikka Prantsusmaa suurklubi Monaco omanikuga. Äsja Prantsusmaa kõrgliigasse tõusnud meeskond kuulub venelasest multimiljonär Dmitri Rõbolovlevile, kes on sel suvel meeskonda toonud Joao Moutinho, James Rodriguezi, Ricardo Carvalho ja Radamel Falcao.

Nüüd on Rõbolovlev valmis Ronaldole maksma «astronoomilist palka», et maailma üks parimaid mängumehi liituks vägeva projektiga. Väljaanne kirjutab, et suurtehing ei leiaks siiski aset sellel suvel. Nimelt peab Monaco enne kindlustama endale ülejärgmiseks hooajaks koha Meistrite liigas. 2014/2015 hooajal loodetakse juba koos Ronaldoga Euroopa täielik tipp vallutada.

Kõigi eelnimetatud jalgpalluritel on ka üks ühine nimetaja, neid esindab agent nimega Jorge Mendes, kelle suhted Monaco omanikuga paistavad üsna head olevat.

Ronaldo ise on kinnitanud, et on Madridi meeskonnas õnnelik. Reali president Florentono Perez on öelnud, et Ronaldo mängib kuni karjääri lõpuni Hispaania suurklubis. Samal ajal näeb aga Manchester United koostöös Nike’iga vaeva, et oma endine staarmängija Inglismaale tagasi tuua.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles