Kanter sai Teemantliiga etapil kolmanda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti kettaheitja Gerd Kanter võistles täna Londonis peetaval Teemantliiga etapi, kus ta sai kolmanda koha. Eestlase parimaks tulemuseks jäi kolmandal katsel heidetud 66.29. Esikoht läks Piotr Malachowskile, kes heitis 67.35. Teise koha sai Martin Wierig, kelle tulemus oli 66.60.

Võistluse käik:

Kuues katse: Kanter saab kirja tulemuse 64.94. Kuuendas heitevoorus saab peale eestlase veel ainukesena tulemuse kirja Erik Cadee, kes heidab 64.30. Seega võidab võistluse Malachowski, teine on Wierig, Kanter kolmas.

Viies katse: Esinelik ehk Malachowski, Wierig, Kanter ja Cadee tulemust kirja ei saa, seega midagi olulist ei muutu.

Neljas katse: Kanter saab kirja 66.29 ja tõuseb kolmandaks. Konkurentsist on langenud leedulane Alekna, kelle parimaks tulemuseks jäi kolmandas voorus heidetud 62.94.

Kolmas katse: Kanter saab kirja oma senise parima tulemuse - 65.22. Sellega on eestlane tõusnud neljandaks, võistlust juhib endiselt Malachowski, kes sai sellel katsel kirja 67.35. Teine ikka Wierig ning Cadee kolmas.

Kanter saab avakatsel kirja tulemuse 63.58. Teisel katsele eestlane veidi parandas tulemust ja heitis 63.85. Kahe katse järel annab see eestlasele kuuenda koha. Võistlust juhib Piotr Malachowski, kes heitis teisel katsel 67.04. Teine on Martin Wierig (66.60), kolmas Erik Cadee (65.37).

Enne võistlust:

Lisaks Kanterile on täna heiteringi astumas veel kaheksa sportlast: Virgilijus Alekna, Erik Cadee, Yennifer Frank Casanas, Brett Morse, Vikas Gowda, Martin Wierig, Piotr Malachowski ja Ehsan Hadadi. Kanter hoiab enne tänast etappi üldarvestuses seitsme punktiga teist kohta, esikohal on kaheksa punktiga Robert Harting. Poolakas Malachowski on kolmandal ning samuti täna võistlema asuv Hadadi neljandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles