Huvitav duell: Bolt asub Farah'ga võidu jooksma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mo Farah (vasakul) ja Usain Bolt.
Mo Farah (vasakul) ja Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Maailma kiireim mees Usain Bolt võttis vastu Briti pikamaajooksja Mo Farah' väljakutse asuda üheskoos võistlema heategevusjooksul.

Farah esitas Boltile väljakutse, et mõlemad kahekordsed Londoni olümpiavõitjad võiksid omavahel mõõtu võtta distantsil, mis jääb 600 ja 800 meetri vahele.

«Tal (Boltil- toim.) on oma heategevusorganisatsioon, mul on Mo Farah' sihtasutus. Oleks tore, kui võistleksime omavahel distantsil, mille saaksid meile välja valida kergejõustikufännid,» rääkis Farah pühapäeval. «Oleksid sa selleks valmis?» sõnastas Londonis 5000 m ja 10 000 m distantsil kuldmedalid võitnud Farah otsese väljakutse Boltile.

Jamaikalane ei hakanud pikalt mõtlema ja otsustas Farah'ga võistlema asuda. «See kõlab lõbusalt. Kindlasti saab olema raske, aga see on heategevuse jaoks, nii et kõik on lõbu ja meelelahutuse pärast. Ma olen kõigeks valmis, sest miski pole võimatu,» rääkis Londonis 100 m ja 200 m jooksus võitjaks tulnud Bolt.

Bolt lisas, et sooviks joosta 600 m distantsil, sest 1500 m oleks tema jaoks juba liiga raske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles