Vesik ja Kollo alustasid EMi kaotusega tugevatele vastastele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo (vasakul) ja Rivo Vesik.
Kristo Kollo (vasakul) ja Rivo Vesik. Foto: www.cev.lu

Austrias Klagenfurtis toimuvad rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlused algasid Rivo Vesiku ja Kristo Kollo jaoks kaotusega.

Alagrupi avavoorus jäid Kollo ja Vesik 0:2 (-16, -20) alla Paolo Nicolaile ja Daniele Lupole. 24-aastase Nicolai ja 22-aastase Lupo näol on tegemist maailma hetke ühe parima kooslusega, kes viimati toimunud kõrgeima kategooria Suure slämmi etapil Ameerika Ühendriikides saavutasid kolmanda koha, vahendas volley.ee.

Sama alagrupi teises mängus võitsid Sebastian Chevallieri ja Mats Kovatsch 2:0 (17, 15) Philip Gabathuleri ja Jonas Weingarti. Mõlemad nimetatud Šveitsi paarid peaksid eestlastele olema jõukohased ning võidetavad. Tasub meenutada, et läinud nädalal Venemaal Anapas toimunud turniiril teenisid Vesik ja Kollo Chevallieri ja Kovatschi vastu küllaltki kindla 2:0 (17, 14) võidu. Homme kohtub Eesti esipaar Gabathuleri ja Weingartiga ning ülehomme Chevallieri ja Kovatschiga. 

Euroopa meistrivõistluste kaheksa alagrupi võitjad jõuavad otse play-offi teise ringi, alagrupi teised ja kolmandad meeskonnad jätkavad mänge play-offi esimeses ringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles