Nõmme Kalju sai Meistrite liigas suure kaotuse, Ojamaa ja Legia pääsesid edasi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju jalgpalliklubi pidi Meistrite liiga kolmandas eelringis tunnistama Tšehhi klubi Viktoria Plzeňi 4:0 paremust.
Nõmme Kalju jalgpalliklubi pidi Meistrite liiga kolmandas eelringis tunnistama Tšehhi klubi Viktoria Plzeňi 4:0 paremust. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Jalgpalli Meistrite liigas peetakse täna viimased kolmanda vooru korduskohtumised. Nõmme Kalju kaotas Viktorija Plzeňile 2:6 ja edasi ei pääsenud. Kahe mängu kokkuvõttes tuli vastu võtta 2:10 kaotus. Võistlustules oli ka Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia, kes tegi Norra klubi Moldega 0:0 ning pääses kahe mängu kokkuvõttes edasi, sest avamäng Norras lõppes 1:1.

Mängude käik:

Viktoria - Kalju 6:2 (lõppseis)

20. pen., 44., 62. Horvath, 58. Tecl 71. Horava, 82. Wagner - 10., 69 Quinteri

Legia – Molde 0:0 (lõppseis)

Mängude eel:

Kahe klubi ülesanded on täna siiski erinevad. Kalju kaotas nädal tagasi koduväljakul Tšehhi meistrile Viktorija Plzeňile 0:4 ning reaalseid edasipääsuvõimalusi ei oma. Kalju läheb täna platsile eesmärgiga päästa klubi au ning naasta kodumaale soliidse tulemusega.

Legial on aga suurepärane võimalus play-off’i pääseda. Nädal tagasi tehti võõrsil väärt 1:1 viik Norra klubi Moldega ning Legiale piisaks edasipääsuks ka näiteks väravateta viigist. Suure tõenäosusega astub täna algkoosseisus platsile ka Eesti koondislane Ojamaa, kes valiti eelmises Poola liiga voorus sümboolsesse koosseisu.

Plzen – Kalju kohtumine algab Eesti aja järgi 21.15, Legia – Molde matš 21.35.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles