Nadal alistas Cincinnati turniiril Federeri ja jõudis poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Cincinnatis toimuval tenniseturniiril oli meeste maailma edetabeli kolmas reket Rafael Nadal parem viiendast reketist Roger Federerist.

Nadal alistas kolmesetilises mängus šveitslase 5:7, 6:4, 6:3 ja jõudis selle võiduga turniiril nelja parema hulka. Poolfinaalis on Nadali vastaseks tšehh Tomas Berdych (ATP 6.), kes oli kindlalt 6:3:, 6:4 parem selle aasta Wimbledoni meistrist Andy Murrayst (ATP 2.).

Tabeli teises pooles jõudis poolfinaali Ameerika esindaja John Isner (ATP 22.), kes oli tasavägises lahingus tulemusega 7:6 (5), 3:6, 7:5 parem maailma esireketist Novak Djokovicist. Tema poolfinaalivastaseks on maailma seitsmes reket Juan Martin Del Potro, kes alistas 6:4, 3:6, 6:1 venelase Dmitri Tursunovi (ATP 44.).

Naiste poolfinaalides kohtuvad omavahel maailma esireket Serena Williams ja hiinlanna Na Li (WTA 5.) ning Jelena Jankovic (WTA 15.) ja maailma edetabelis teisel real olev Victoria Azarenka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles