VIDEO: Levadia alistas põnevusmängus Sillamäe Kalevi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia kindlustas napi võiduga kohta tabeli tipus
Levadia kindlustas napi võiduga kohta tabeli tipus Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel alistas FC Levadia koduväljakul 1:0 Sillamäe Kalevi. Kohtumise ainsa värava lõi matši 48. minutil Maksim Podholjuzin.

Levadia kerkis 52 punktiga taas tabeliliidriks. Ühe kohtumise rohkem pidanud Nõmme Kalju on kogunud samuti 52 punkti. Kolmandat kohta jagavad FC Flora ja Sillamäe Kalev, mõlemal meeskonnal on tabelis 44 silma. Seejuures on Flora pidanud ühe kohtumise rohkem.

 

 

Teistes õhtustes kohtumistes alistas Paide linnameeskond 2:0 FC Infoneti ja Kuressaare viigistas koduväljakul 0:0 Tartu Tammekaga.

Tabeliseis: 1. FC Levadia 52 punkti/22 mängu, 2. Nõmme Kalju 52/23, 3. FC Flora 44/23, 4. Sillamäe Kalev 44/22, 5. Paide linnameeskond 34/23, 6. Tartu Tammeka 24/22, 7. Narva Trans 23/23, 8. FC Infonet 21/23, 9. Tallinna Kalev 18/22, 10. FC Kuressaare 10/23.

Enne mängu:

Levadial on tabeli tipus võrdselt Kaljuga 49 punkti, kuid üks mäng varuks. Sillamäe Kalev on meeskondadest viie punkti kaugusel, kuid asub neljandal kohal, olles Floraga kogunud võrdselt 44 punkti. Sillamäel on Flora ees ka üks mäng varuks.

Levadia abitreener Indrek Zelinski: «Valmistume väga raskeks kohtumiseks. Pool meie meeskonnast oli nädala sees seotud erinevate Eesti koondistega ning saame üheskoos mänguks valmistuda vaid ühe päeva. Sellele vaatamata anname endast parima ja püüame maksimaalset tulemust – me pole Sillamäed võitnud juba kaks aastat ning laupäeval on meil kindel plaan see õnnetu seeria lõpetada. Eelolevas voorus mängivad esineliku klubid omavahel ning need mängud teevad meistritiitli nõudlejate osas olulisi korrektiive.»

Kaitsja Oleksandr Volchkov: «Tegu on liidrite omavahelise mänguga, mis määrab medalite jagamisel väga palju. Meie eesmärgiks on see kohtumine võita ning tabelijuhi kohta kindlustada. Eelkõige peame suutma eksimusi vältida ning oma väravavõimalusi edukalt realiseerida.»

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Levadia on väga jätkusuutlik võistkond igal liinil ning samuti taktikaliselt oskuslik. Märkimisväärne on see, et Levadia võitleb alati lõpuni. Eelseisev mäng on väga raske mõlemale võistkonnale. Selleks, et olla esikolmikus, on meil vaja ainult võita.»

Ründaja Kassim Aidara: «Väga raske midagi öelda mängu kohta. Kõik teavad, et see on oluline mäng. Olen kindel, et me ja meie vastane hakkavad mängima võidule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles