Tali võidust Jaapani üle: mängisime paremini kui eile

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tali.
Urmas Tali. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eesti alla 21-aastaste võrkpallikoondis võitis Türgis toimuval MMil Jaapani eakaaslasi 3:2. Peatreener Urmas Tali sõnul mängiti täna paremini kui eile, mil kaotati Iraanile 1:3.

«Esimeses geimis oli Jaapanil õnne ning me kaotasime selle. Teise geimi alguses oli meil küll raskusi, kuid lõpuks õnnestus see võita. Viimases geimis mängisime hästi ja mul on võidu üle väga hea meel. Mängisime paremini kui eile,» rääkis Tali Rahvusvahelise Võrkpalliliidu kodulehele. Eesti koondise kapten Ronald Järv lisas: «Olime küll 1:2 taga, kuid meil õnnestus siiski võita. Meil õnnestus mängus püsida ja viimases geimis me domineerisime. Hea oli saada oma esimene võit.»

Jaapani koondise peatreener Noriaki Sako rääkis, et tema meeskond ei suutnud pärast kaotatud neljandat geimi end enam kokku võtta. Jaapanlaste kapten Masahiro Sekita kiitis aga eestlasi. «Eesti mängis tunduvalt paremini,» sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles