Lahkumiskink: Tottenham võib Bale’i trahvida kuni 200 000 naelaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taskud tühjad: Tottenham Hotspur võib Gareth Bale'ilt sisse nõuda suure trahvisumma.
Taskud tühjad: Tottenham Hotspur võib Gareth Bale'ilt sisse nõuda suure trahvisumma. Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpallimeeskond ei ole rahul oma superstaari Gareth Bale’i käitumisega – Madridi Reali suunduda sooviv waleslane puudus nimelt nii eile kui ka täna treeningult ning võib selle eest saada hiigeltrahvi.

Spursi peatreener Andre Villas-Boas tunnistas tänasel pressikonverentsil, et Bale’i üleminek võib ametlikuks saada juba järgmise 48 tunni jooksul, kuid ta ootab poolkaitsjat seni siiski meeskonna treeningutele. «Andsin talle nädalavahetuse vabaks ja esmaspäev oli kogu meeskonna jaoks vaba päev,» selgitas Villas-Boas. «Arusaadav, et ta on suure tehingu keskmes ja kui see teoks saab, soovime talle vaid head. Meile jäävad temast ilusad mälestused. Aga ta ei ole kohale ilmunud ja ma pole kindel, kas see on ikka õige käitumisviis.»

Villas-Boas lisas, et Bale üritab tema meelest klubi oma käitumisega surve alla panna. « Kas ta homme tuleb? Ma ei tea, seda ütleb klubi. Gareth saab kõigiga hästi läbi, kuid jättis reedel juba kõigiga hüvasti, teiste seas ka minuga. Praegu on meie otsustada, kas trahvime teda või mitte,» lausus juhendaja. Kuna reeglid lubavad mängijale treeningult puudumise puhul määrata kahe nädalapalga suuruse trahvi, võib juhtuda, et Bale peab kukrut kergendama tavainimese mõistes üüratu summa ehk 200 000 naela (umbes 233 000 euro) jagu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles