BBC: Arsenal peab läbirääkimisi Reali superstaari ostmiseks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Täna õhtul sulgub suvine jalgpallituru üleminekuaken ja oodata on mitmeid suuri tehinguid. Praeguste teadete kohaselt on Londoni Arsenal tegemas klubi ajaloo rekordostu ja läbirääkimistesse on asutud Madridi Realiga, et soetada endale nende poolkaitsja Mesut Özil.

Özil teatas küll hiljuti, et ta jääb Madridi, kuid viimaste teadete kohaselt on mees siiski klubist lahkumas, kuna eile sai lõplikult selgeks Gareth Bale’i liitumine Realiga, kirjutab BBC.

Real maksis kolm aastat tagasi Özili eest Bremeni Werderile 15 miljonit eurot ja Arsenalil tuleks nüüd Saksamaa koondise poolkaitsja eest lauale laduda umbes 50 miljonit eurot. Viimati teatas ka Arsenali peatreener Arsene Wenger, et täna on oodata suurt tehingut.

Özili koht Realis on sattunud küsimärgi alla pärast Bale’i saabumist ja lisaks vähendavad tema algkoosseisu pääsemise võimalusi Isco suurepärased esituseid hooaja esimestes mängudes.

«Ma ei ole raha kulutamise vastu, kuid ma tahan meeskonda lisada vaid kvaliteetseid mängijaid. Vastaselt juhul pole raha kulutamisel mõtet,» rääkis Wenger PA Spordile. «Tottenham sai Gareth Bale’i müügist palju raha ja nad pidid selle investeerima. Meie jaoks on vajadused teised ja meie vajame ühte või kahte superstaari ja me üritame seda teoks teha.»

Lisaks Özilile seostatakse Arsenaliga veel Realis pallivaid Angel Di Mariat ja Karim Benzemad. Veel jälgitakse Newcastle’i mängumehe Yohan Cabaye ja Palermo ründaja Abel Hernandez’i olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles