Vigastada saanud Rooney võib Inglismaa koondisest välja jääda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondislane Wayne Rooney ei saa tõenäoliselt kaasa teha reedel toimuvas MM-valikmängus, kui inglased kohtuvad Moldovaga. Klubijalgpalli Manchester Unitedis mängiv Rooney sai treeningul vigastada ja peab tegema kuni kolmenädalase võistluspausi.

Rooney põrkas treeningul kokku meeskonnakaaslase Phil Jonesiga ja sai otsmikule haava. Unitedi peatreener David Moyes ennustas pühapäeval, et ründeässa jaoks tähendab see mängupausi umbes kolmeks nädalaks.

«Asi on halb,» rääkis Moyes meediale. «Haav on otse tema otsmiku keskel ja selle paranemine võtab aega. Ta oli ennast ümber pööramas, kui Phil Jones tõstis oma jala üles ja tema (Rooney- toim.) pea lihtsalt sõitis sellele sisse,» kirjeldas Moyes õnnetut vahejuhtumit.

Rooney jäi eemale ka ManU pühapäevasest 0:1 kaotusmängust Liverpooli vastu.

Sel reedel toimuvaks Inglismaa - Moldova kohtumiseks ei ole Inglismaa koondis veel kinnitanud, kas Rooney kuulub meeskonda või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles