Ronaldo otsustas Gareth Bale’i hoiatada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale täna Walesi koondise treeningul.
Gareth Bale täna Walesi koondise treeningul. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallilegend Ronaldo, kes kuulus aastatel 2002 kuni 2007 Madridi Reali ridades, andis Gareth Bale’ile teada, et midagi lihtsat teda Hispaanias ees ootamas ei ole.

«See on normaalne, et kehva esituse järel tuletavad fännid talle meelde tema eest makstud 100 miljonit eurot,» vahendab Metro Ronaldo sõnu.

«Ma võin Bale’ile soovitada, et ta ei laseks suurel üleminekusummal saada kinnisideeks,» lisas Ronaldo, kelle eest maksis Real 2002. aastal 25 miljonit eurot.

Realis peab Bale hakakma oma koha eest kõvasti võitlema, kuna tiimi suurim staar Cristiano Ronaldo ei kavatse kellegi kõrval hakata mängima teist viiulit. «Ta (Cristiano Ronaldo) on peamine põhjus, miks ma olin üleminekuga nõus, loodetavasti suudame koos karikaid võita,» sõnas Bale. «Ta ei vaja minu abi. Ta on juba absoluutne tipp ja ma ootan võimalust, et tema kõrval mängida ja temalt õppida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles