Video: jalgpallur Steven Gerrard baarikakluses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard eile kohtuistungile saabumas.
Steven Gerrard eile kohtuistungile saabumas. Foto: PA Wire/Scanpix

Eelmise aasta detsembris baaris kähmlusesse sattunud Inglismaa jalgpallikoondise ja FC Liverpooli poolkaitsja Steven Gerrardi rusikalöögid olid süüdistaja sõnul omased pigem profipoksijale, mitte professionaalsele jalgpallurile.

Mullu detsembri lõpus sõpradega Southportis kohas nimega Lounge Inn käinud Gerrard sattus sõnelusse ärimehe Marcus McGee’ga, kes keeldus Gerrardile andmast kaarti, millega sai baari CD-mängijal lugusid vahetada, kirjuta The Guardian.

Väidetavalt keeldus McGee seetõttu, et talle ei meeldinud jalgpalluri suhtumine ja keelekasutus.

«McGee keeldumine hämmastas Steven Gerrardi. Ta kõndis tagasi oma seltskonna juurde, aga turvakaamera lindilt on näha, kuidas tema tuju muutus,» rääkis süüdistaja David Turner kohtus. «Ta kõndis ringi ja mossitas.»

Süüdistuse kohaselt naasis Gerrard baari kuus minutit hiljem, astus McGee juurde ja küsis: «Kes kurat sa enda arvates oled?»

Seejärel lõi üks Gerrardi sõprades McGee’d küünarnukga näkku ja siis kaotas ka Gerrard enesevalitsuse ja liitus kaklusega. «Gerrardi löögid olid kiired ja täpselt sihitud, sellised on pigem omased profipoksijale, mitte professionaalsele jalgpallurile,» sõnas Turner.

Gerrard on kaklust eitanud, ent turvakaamera salvestis räägib siiski teist keelt. «Seekord rääkisid Steven Gerrardi eest tema rusikad, mitte tema jalad. Mitte mingil juhul ei olnud siin tegemist enesekaitsega,» rääkis süüdistaja.

Kohtuistung jätkub täna.

Vaata videot turvakaamera salvestisest siit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles