Sokk tõusis fööniksina tuhast

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk viskas viimase viie minutiga 12 punkti.
Tanel Sokk viskas viimase viie minutiga 12 punkti. Foto: Toomas Huik
Kohtumist ebakindlalt alustanud ning esimesed kuus pealeviset väljakult korvist mööda saatnud Tanel Sokk osutus viimasel veerandil Eesti koondise üheks võiduvõtmeks.

Viis minutit enne kohtumise lõppu isikliku punktiskoori avanud Sokk kogus kokku 12 silma ning oli sellega eestlaste üks suurim korvikütt.

«Alguses oli tervel meeskonnal kramp sees ning me ei saanud kuidagi mängu käima,» arvas Sokk. «Lõpus oli meil mitu meest, kes võtsid vastutuse enda peale. Suutsime kogemuste pealt olukorra enda kasuks lahendada.»

Siiski ei jäänud kohtumise lõpus rünnakul eksimatult tegutsenud Sokk vaatamata võidule mänguga rahule. «Pigem mängisime halvasti kui hästi, kuid võitjate üle kohut ei mõisteta,» sõnas mängujuht.

Viimases kontrollkohtumises saadud suur kaotus oli Soku arvates meeskonnale vajalik.

«Kokkuvõttes tuli kindel allajäämine Soomele meile kasuks ning tõi meid enne tänast kohtumist maa peale,» põhjendas Sokk. «Pärast tänast ei tohi eufooriasse sattuda, vaid tuleb samas vaimus jätkata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles