Lauda: Schumacher kahetseb F1 karjääri lõpetamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: AP / Scanpix

Endine vormel 1 maailmameister Niki Lauda on veendunud, et Michael Schumacher kahetses 2006. aastal mootorispordi tipust lahkumist, vahendab sponest.ee.

«Ta ei suutnud kunagi võidusõidupisikut kaotada, mida on selgelt näidanud tema sõidud mootorratastel. Minu arvates tegi ta 2006. aastal lõpu, kuna ei näinud tõsist väljakutset ning arvatavasti kahetseb seda,» lausus Lauda.

«Nüüd on tal ainulaadne võimalus asendada Massat ning abistada endist tiimi. Sellele lisaks saab ta teada, kui kiire ta veel on. See pakuks isegi mulle huvi, sest konkurentsihing, adrenaliinisoov ei kustu kunagi. See on meil veres.»

«Praegune Ferrari olukord annab talle võimaluse avastada, kui palju tal parimatest puudu jääb. See on küsimus, mis kipitab iga tippsõitja hinges.»

Lauda võtab seda omast kogemusest, kuna tegi ise oma karjääri jooksul sensatsioonilise tagasituleku ning usub, et Schumacher võtab praegust võimalust kui eksperimenti.

«Tegelikult võitsin vormel 1 sarja naastes juba teisel võistlusel, kuid Michael ei sõida meistritiitli pärast. Naasin, kuna tahtsin võita tiitli eduka sõiduga. Michaeli puhul on tegu rohkem huvipakkuva eksperimendiga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles