Rapla ralli stardinimekiri täieneb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur
Egon Kaur Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja.

Kahe nädala pärast sõidetavale Rapla rallile on registreerunud 25 rallipaari.

Osalejaid jagub kõikidesse klassidesse, hetkel on enim osalejaid kaheveoliste e-rühma arvestuses, kus on end kirja pannud kümme rallipaari. 

Neljaveoliste masinate arv ei jää sellele numbrile palju alla, neid on registreerunud kokku kaheksa, teiste hulgas eelnevatel rallidel kiiret sõitu teinud Egon Kaur, Kert Uus ja Raul Jeets. See klass lisab võistlusele ka rahvusvahelist mõõtu, kuna end on kirja pannud ka kaks vene ralliekipaaži.

Üle pika aja on stardis ka veoautod, hetke seisuga on kirjas neli ekipaaži, nimekaimad on kindlasti Jaanus Ligur ja Aare Müil.

Rapla ralli sõidetakse 22. augustil, start antakse esimesele autole kell 13.00 Kaereperest. Kokku läbitakse Kehtna ja Kaiu valla teedel neli lisakatset kogupikkusega 57 kilomeetrit ja ralli finiš on Kaereperes kell 18.30.

Võistlejate registreerimine Rapla rallile lõppeb 13. augustil kell 18.00 ja võistlejate nimekiri avaldatakse 14. augustil kell 12.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles