Cannavaro võib EMilt kõrvale jääda

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Italy's Fabio Cannavaro lies on the pitch after he was injured during a training session at the Suedstadt stadium in Maria Enzersdorf June 2, 2008. (EURO 2008 Preview) REUTERS/Tony Gentile (AUSTRIA)
Italy's Fabio Cannavaro lies on the pitch after he was injured during a training session at the Suedstadt stadium in Maria Enzersdorf June 2, 2008. (EURO 2008 Preview) REUTERS/Tony Gentile (AUSTRIA) Foto: TONY GENTILE/REUTERS
Euroopa meistrivõistlusteks valmistuvat Itaalia jalgpallikoondist tabas suur tagasilöök, kui nende põhikeskkaitsja Fabio Cannavarot tabas tõsine pahkluuvigastus.

Koondise esimesel treeningul Badenis põrkas 34-aastane Cannavaro kokku Giorgio Chielliniga. Õnnetuse järel toimetati tõsiste valude käes vaevelnud keskkaitsja kohalikku haiglasse, kus pärast uuringuid otsustatakse, kas mees saadetakse kohe koju.

Viimaste andmete kohaselt on Cannavaro seis raske ning Itaalia Jalgpalli Föderatsioon peab 24 tunni jooksul otsustama, kas asendada Real Madridi mängija mõne teisega.

Kui nii peaks minema, kutsutakse tõenäoliselt koondist esindama, kas Fiorentina Alessandro Gamberini vüi Milani Daniele Bonera.

Kui kartused vastavad tõele, siis oleks see Itaalia koondise jaoks väga tõsine löök, kuna nad kaotaksid oma legendaarse kapteni, kes on juba 11 aastat kõikidel suurtel võistlustel edukalt esinenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles