Lindpere aitas Tromsöl võita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bulgaariast Sofia CSKA ridadest tuli Joel Lindpere tagasi, kuldmedal kaelas.
Bulgaariast Sofia CSKA ridadest tuli Joel Lindpere tagasi, kuldmedal kaelas. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise äärepoolkaitsja Joel Lindpere koduklubi Tromsö IL alistas Norra meistriliiga 26. voorus Oslo Lyni meeskonna 1:0.

Oslos Ullevaali staadionil toimunud kohtumist alustas Lindpere algkoosseisus, kuid vahetati 79. minutil puhkama, kui seis oli juba 1:0 Tromsöle, kirjutab Soccernet.ee.

Pavel Londaku ja Alo Bärengrubi koduklubil nii hästi ei läinud. Bodö/Glimt kaotas koduväljakul teisele Oslo klubile Valerengale 0:2. Kui Londak tegi kaasa kogu kohtumise, siis endine FC Flora keskkaitsja Bärengrub sekkus mängu 34. minutil, vahetades välja tõenäoliselt vigastada saanud Johan Björdali.

Stavangeri Viking, kelle hingekirja kuulub Artur Kotenko, viigistas kodusel Viking Stadionil koguni 11 888 pealtvaataja ees Aalesundiga 1:1. Kotenko jälgis kohtumist varumeestepingilt.

Tabelis käib kõige paremini Joel Lindpere koduklubi Tromsö käsi, kes on kogunud 36 punkti ja asub kuuendal kohal. Viking jääb Tromsöst maha kahe punktiga ehk on kogunud 34 punkti - see annab neile kaheksanda koha. Bodö/Glimti käsi nii hästi ei käi, nemad on kogunud ainult 26 punkti ja tasuks 15. koht, mis tähendaks hooaja lõppedes langemist Norra esiliigasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles