Aragones oleks soovinud Itaaliat vältida

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania jalgpallikoondise peatreener Luis Aragones.
Hispaania jalgpallikoondise peatreener Luis Aragones. Foto: Reuters / Scanpix
Hispaania jalgpallikoondise peatreener Luis Aragones tunnistas, et Rumeenia, Prantsusmaa ning Itaalia seast oleks ta just viimast soovinud vältida.

«Kõik teavad, et nad on valitsevad maailmameistrid,» märkis Aragones. «Nende vastu on alati väga raske mängida. Neil on kogenud meeskond, kes oskab head tulemust saavutada ka siis, kui nad kõige paremini ei mängi. Oleks tahtnud neid vältida.»

Sel aastal peetud sõpruskohtumises suutis Aragonesi juhendatav Hispaania sõpruskohtumises Roberto Donadoni juhendatavat Itaaliat 1:0 võita, kuid hispaanlase sõnul ei ole see mingi näitaja.

Aragones selgitas veel, et on ütlemata õnnelik oma meeskonna üle, kes on senisel turniiril näidanud tugevat iseloomu.

«Võlgnen sellele meeskonnale palju. Nad on sulandunud hästi kokku. Olen näinud väga väheseid meeskondi, kes on nii ühtseks kasvanud,» märkis Aragones.

Kaks aastat tagasi maailmameistrivõistlustel Saksamaal andis Aragones viimases mängus, kui oli alagrupi võit kindlustatud, puhkust suuremale osale põhimängijatest. Kaheksandikfinaalis tuli Prantsusmaalt vastu võtta kaotus ning paljud kriitikud tõid väljalangemise põhjusena välja, et põhikoosseis oli kaotanud oma rütmi. Aragones selle argumendiga nõustuda ei taha.

«See, et me andsime viimases mängus Saudi-Araabiaga puhkust põhimeestele ei mõjutanud meie mängu, kuna olime 80 minutit Prantsusmaa vastu paremad,» selgitas Aragones. «Peame ka seekord andma põhikoosseisule puhkust ning andma neile meestele võimaluse, kes seni mänginud ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles