Ojamets: ma poleks valinud esimeseks vastaseks Selverit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallitreener Andrei Ojamets.
Võrkpallitreener Andrei Ojamets. Foto: Urmas Luik
Täna võrkpalli Balti liiga hooaja avamängus Tallinna Selverit võõrustava Pärnu VK peatreener Andrei Ojamets tunnistas, et poleks vabatahtlikult esimeses voorus tiitlikaitsjaga kokku soovinud minna.

«Mõistan, miks Pärnu kohe alguses Selveriga paari pandi. Kuna tegemist on uue spordihoone ametliku avamisega, siis polnud mõttekas keskpärast mängu suurele hulgale rahvale näidata,» lausus Ojamets volley.ee’le. «Iga treener soovib, et enne tugeva vastasega kohtumist leiaksid tema hoolealused hea klapi. Hooaja esimene mäng pole kunagi iluga hiilanud. Loodame, et murrame selle tava.»

Kuigi kullamõtetega hooaega alustav Pärnu kasutab paar tuhat inimest mahutavas hallis koduväljakueelist, ei pruugi tuttuus saal võõrustajatele suurt eelist anda, sest kuurortlinna esindusmeeskond on saanud täismõõtmetega platsil harjutada paaril korral nädalas. «Kodusaalieelis on praegu olematu,» möönis Ojamets.

Kuigi hooaeg algab tavapärasest veidi hiljem, pole treeninguteks Ojametsa sõnul piisavalt aega olnud. «Janis Sirelpuu, Asko Esna ja Kardo Kõresaar olid pikalt seotud koondisega. Rahalised raskused pole lubanud ettevalmistust soovitud viisil läbi viia. Klubi tegevus on sõltuvuses üldisest majanduskliimast, me ei ela vaakumis,» rääkis Ojamets.

Pärnu Sügisturniiril jalga vigastanud nurgaründaja Elia Lulla on mänguvalmis, kuid alustab kohtumist suure tõenäosusega vahetusmeestepingilt.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles