Bilic ei saa kaotusest kunagi üle

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatia jalgpallimeeskonna peatreener Slaven Bilic.
Horvaatia jalgpallimeeskonna peatreener Slaven Bilic. Foto: THANASSIS STAVRAKIS/AP
Horvaatia jalgpallikoondise peatreener Slaven Bilic tunnistas pärast EM-i veerandfinaalis saadud kaotust Türgile, et see jääb hinge närima.

«Me ei saa sellest kaotusest kunagi üle,» meenutas Bilic hävitud penaltiseeriat, vahendab ETV Sport. «Olen küll meeskonna mängu üle uhke, kuid nukraks teeb asjaolu, et lootsime sel turniiril finaali jõuda.»

Horvaatia läks laupäeval veerandfinaali lisaaja eelviimasel minutil 1:0 juhtima, ent türklased ikkagi viigistasid. «Meie jaoks oli viigivärav parajaks šokiks, sest võit tundus taskus olevat,» lausus Bilic. «Seetõttu oli penaltiseerias moraalne eelis türklastel. Meie mängijad ei suutnud enam ennast lihtsalt koguda.»

Vaatamata kaotusele ei hakka Bilic kellegi suunas näpuga näitama. «Ma ei süüdista kedagi,» sõnas Bilic. «Penalteid lõid meie poolel õiged mehed. Alati on ju mõni, kes ei taha penalteid sooritada ning ma mõistan ka neid mängijaid.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles