Rammo lõpetas EMi 7. kohaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: Richard Langdon / Ocean Images

Iirimaal Dun Laoghaires täna lõppenud Laser Standard ja Laser Radial klasside purjetamise Euroopa meistrivõistlustel saavutas Karl-Martin Rammo 7. koha.

Täna peetud kaks viimast võistlussõitu tõid Rammo tulemusseeriasse juurde kohad 40 ja 15 ning sportlase EMi lõppresultaadiks kujunes 7. positsioon. Laser Standard klassi avatud arvestuses tuli Rammo 9. kohale. EM-tiitli võitis horvaat Tonci Stipanovic, hõbedale tuli hollandlane Rutger Schaardenburg ning pronksile rootslane Jesper Stalheim.

Laser Radial klassis olid Anne-Mari Luige tänaseks saagiks kuldgrupi 30., 38. ja 16. koht ning EM lõppes talle 36. ning avatud arvestuses 41. kohaga. Anna Pohlak finišeeris hõbelaevastikus teise, 23. ja neljandana ning sai EM-arvestuses 51. ning avatud arvestuses 57. koha. EM-kulla sai iirlanna Annalise Murphy hollandlanna Marit Bouwmeesteri ning Suurbritannia purjetaja Alison Youngi ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles