Pankroti äärel Tallinna Kalev läheb jalgpalliliidu saneerimise alla

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalev. Pilt on illustratiivne.
Tallinna Kalev. Pilt on illustratiivne. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Ebaõnnestunud hooaja tõttu suure võlakoorma alla mattunud JK Tallinna Kalevi juhtimises puhuvad uued tuuled - klubi president Raimo Nõu taandub aktiivsest juhtimisest ning Kalev läheb Eesti Jalgpalli Liidu saneerimise alla, kirjutab soccernet.ee.

Mitmete klubile lähedalseisvate isikute sõnul küündib Kalevi võlg koguni kuuekohalise arvuni - erinevatel andmetel on võla suuruseks vähemalt 150 000 eurot, mis on suures osas tekkinud just käesoleva hooajaga. Just seetõttu otsustas jalgpalliliit kokkuleppel Kalevi juhtkonnaga ohjad enda kätte võtta ning alustada saneerimisprotsessiga, et klubile taas jalad alla saada. 

Sellega seoses korraldati pisut ümber ka klubi juhtimine - seni nii meeskonna igapäevatöö kui ka üldisema poolega tegelenud klubi president Raimo Nõu taandub aktiivsest juhtimisest ning Kalevi uueks tegevjuhiks saab igas valdkonnas senine noortetöö juht Sigrid Karpova, kes on varasemalt tegutsenud nii FC Flora kui ka Operi Jalgpallikooli tegevjuhina.

Üheks jalgpalliliidu suurimaks abimeetmeks on amortiseerunud Kalevi kunstmuruväljaku kattevahetus, millega loodetakse klubile luua korralik tuluallikas. «Ühe meetmena klubi majandusliku seisu parandamiseks vahetatakse veel sel sügisel välja Kalevi staadioni kunstmuru, mis suurendab klubi rahavoogu rendituludest, kuna nimetatud väljak on üks enam kasutatud amatöörmeeskondade mängupaiku,» selgitas jalgpalliliidu president Aivar Pohlak investeeringu tagamaid.

Loe täispikka lugu SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles