Video: Itaalia koondislane sai kokkupõrke tagajärjel suure peahaava

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Pasqual.
Manuel Pasqual. Foto: SCANPIX

Eile õhtul Tšehhi jalgpallikoondise 1:2 alistanud Itaalia rahvusmeeskond pidi võidurõõmu kõrval tunnistama ka tagasilööki, kui nende kaitsja Manuel Pasqual sai pärast vastasmängijaga kokkupõrkamist suure peahaava.

Pasqual oli koos Tšehhi koondislase Libor Kozakiga võitlemas õhupalli pärast, kui Aston Villas mängiv Kozak talle küünarnukiga pähe lõi. Itaallane vajus verise peaga maha lebama ning vahetati loomulikult koheselt pingile. Klubijalgpalli Itaalia liigas Fiorentinas mängiva Pasquali tööandja sõnul vajas mees seitset õmblust ja ta viidi seejärel haiglasse tervenema.

Itaalia jäi eilses kohtumises juba 19. minutil kaotusseisu, kui täpne oli just Pasqualile vigastuse tekitanud Kozak. Teisel poolajal suutsid itaallased Giorgio Chiellini 51. minuti väravast viigistada ning kolm minutit hiljem realiseeris Itaalia võiduväravana kirja läinud penalti Mario Balotelli.

Itaalial on B-grupis enne kahte viimast mänguvooru 20 punkti, lähimal jälitajal Bulgaarial 13 ning seega kindlustasid itaallased omale Euroopa valiktsüklist edasipääsu ehk pileti järgmisel aastal Brasiilias toimuvale MMile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles