CSKA staar Šiškauskas: mind motiveerib soov kogeda taas võidutunnet

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu staar Ramunas Šiškauskas on üks CSKA tugitalasid.
Leedu staar Ramunas Šiškauskas on üks CSKA tugitalasid. Foto: Toomas Huik

Kolmapäeva õhtul Tallinna saabunud Moskva CSKA korvpallimeeskonna üks tähtmängijaid Ramunas Šiškauskas rääkis, et teda motiveerib tippkorvpallis jätkama soov kogeda taas eduga kaasnevaid emotsioone.

Karjääri jooksul mitmetes Euroopa tippklubides pallinud leedulane on võitnud erinevate riikide meistritiitleid, Euroliiga ning Leedu koondisega ka tiitlivõistluste medaleid.

«Imelik oleks ju pärast ühte õnnestumist karjäär lõpetada,» sõnas ta. «Ikka hakkad ju uuel hooajal jälle uuesti üritama. Püüan alati mängida nii hästi, kui suudan.»

Tänavune hooaeg pole võitudega harjunud CSKA-le tavapäraselt palju rõõmu valmistanud, Euroliigas on kirjas kaks võitu ja kaks kaotust. Šiškauskas põhjendas seda meeskonna koosseisu muutumise ning uue peatreeneriga. «Sellised muutused mõjuvad meeskonnale alati keeruliselt, ent tunnen, et saame päev-päevalt paremaks.»

Neljapäeva hommikul teeb CSKA Saku Suurhallis treeningu ning kell 18.45 kohtutakse Ühisliiga alagrupiturniiril Kalev/Cramoga.

Lisaks Šiškauskasele näeb väljakul selliseid esimese suurusjärgu tähti, nagu J.R. Holden, Zoran Planinic ja Trajan Langton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles