Selver täiendas eurosarja eel ridu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Sirelpuu (keskel).
Jaanus Sirelpuu (keskel). Foto: Liis Treimann
CEV Cupi kohtumisteks Tallinna Selverisse appi kutsutud Pärnu VK temporündaja Janis Sirelpuu, kelle teed kevadel valitseva Eesti võrkpallimeistriga mitte just kõige meeldivamal viisil lahku läksid, kinnitas, et ei pea endise koduklubi vastu vimma.

 

«Kutse näitab, et mind igatsetakse ja hinnatakse,» sõnas Sirelpuu volley.ee’le. «Minu ja Selveri vahel toimunud madin on läbi. Paar nädalat tagasi oli vorm parem, kuid püüan Selverit aidata nii palju, kui oskan.»

Koos Sirelpuuga liitus CEV Cupiks Selveriga ka nurgaründaja Kardo Kõresaar. «Ootan kohtumisi suure huviga, sest ma pole varem eurosarjas platsile pääsenud,» ütles Schenkeri Liigat juhtivas Pärnus sel hooajal igas mängus põhikoosseisu mahtunud Kõresaar. «Arvan, et leian paari treeninguga sidemängija Deniss Petrovsiga hea klapi. Peaasi, et tõste kiirus kõrgust ei tapaks.»

Kuigi eurosarjas on Selveri nimekirjas ka Tartu Pere Leiva sidemängija Andres Toobal, jäi viimati nimetatu kodumaale.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles