Massa: Alonso ja Räikköneni huvid hakkavad põrkuma

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari värvides Kimi Räikkönen.
Ferrari värvides Kimi Räikkönen. Foto: Reuters / Scanpix

Pikalt vormel-1 sarjas Ferrari rooli keeranud Felipe Massa kardab, et tema lahkumise järel on meeskonnal raske ohjeldada kahte suurt staari Fernando Alonsot ja Kimi Räikköneni.

Hetkel Lotusega sõitv Räikkönen sõlmis Ferrariga kahe aasta pikkuse lepingu ning see tähendab, et meeskonnast peab kaheksa hooaja järel lahkuma Felipe Massa.

Alonsost ja Räikkönenist saab pärast 1953. aastat esimene Ferraris sõitev duo, kel mõlemal auhinnakapis ka maailmameistritiitel.

«Ma tunnen Fernandot ja Kimit nii rajal kui ka sellelt eemal ning hindan neid suurepärasteks pilootideks, kuid ma kardan, et samas meeskonnas sõites nende huvid põrkuvad,» rääkis Massa TV Globole. Massa oli Räikköneni meeskonnakaaslane aastatel 2007-2009, järgneval neljal hooajal on ta sõitnud Ferraris koos Alonsoga.  

«Ma ütlesin bossidele, et nad hingaks sellel hooajal nii palju kui võimalik, sest järgmisel aastal enam hingamiseks ruumi ei pruugi olla,» lõpetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles