Video: vastu posti lennanud Dortmundi väravavaht murdis esihambad

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitchell Langerak lõpetas mängu Napoli vastu poolikute hammastega
Mitchell Langerak lõpetas mängu Napoli vastu poolikute hammastega Foto: Instagram

Jalgpalli Meistrite liiga möödunud hooaja finalisti Dortmundi Borussia jaoks oli selle hooaja avamäng Napoli vastu nagu halb unenägu – peatreener Jürgen Klopp ja väravavahist kapten Roman Weidenfeller saadeti avapoolajal väljakult ja selle äärest minema, kaitse tugisammas Mats Hummels sai vigastada ning varuväravavaht Mitchell Langrak murdis pooleks kaks esihammast.

Avapoolaja lõpus platsile tulnud Langerak asus 67. minutil tõrjuma Lorenzo Insigne karistuslööki, mis lendas värava esimesse ristnurka. Langerak viskus palli suunas nii kuis suutis, kuid pallini ta ei ulatunud. Selle asemel lendas ta hoopis näoga vastu posti. Kuna Dortmundil oli tänu Hummelsi vigastusele ja Weidenfelleri punasele kaardile seis äraütlemata täbar, siis ei saanud Langerak enda välja vahetamisele lootagi – poolikute hammastega võitles ta lõpuni ja tegi vaatamata sisselastud karistuslöögile korraliku mängu.

Vähemuses Dortmund sai alagrupiturniiri avamängus lõpuks kirja 1:2 kaotuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles