Rooney vabandas lohaka mängu pärast

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Eile Inglismaa liigas linnarivaalile Manchester Cityle kaotanud Manchester Unitedi ründeäss Wayne Rooney vabandas meeskonna kehva esituse pärast.

Valitsev Inglismaa meister United jäi City vastu kaotusseisu juba 16. minutil, kui kodumeeskonna poolt oli täpne Sergio Agüero. Esimese poolaja lõpetuseks said sinisärgid 2:0 ette ning kohe teise poolaja alguses lõi Agüero oma teise värava ja City juhtis 3:0. Mängu 50. minutil viis Samir Nasri City 4:0 ette, ent 87. mänguminutil lõi Rooney Unitedi auvärava ja seisuga 4:1 kohtumine lõppeski.

ManU värava autor tunnistas, et meeskond on oma mängus pettunud. «See ei ole piisavalt hea,» rääkis Rooney. «Ei ole ilus Cityle kaotada. Me teame, et peame oma esitust parandama ega tohi enam lasta omale nii lohakaid väravaid lüüa. See oli halb tulemus ja me oleme kõik väga pettunud. Täna olid kõige tähtsamad punktid ja me peame ilma nendeta koju sõitma,» tunnistas ManU ründestaar.

Inglismaa liigat asus eilse seisuga juhtima Arsenal, kellel on koos 12 punkti. Sama skooriga hoiab teist kohta Tottenham Hotspur, City on 10 punktiga kolmandal kohal ja United kukkus kaheksandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles